Cookie

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger
7. GDPR Persondataloven

1. Ejeroplysninger

Organisk Psykoterapi ved Lisbeth Baagøe 
Finsens Allé 22 – 5230 Odense M
Telefon: 29 43 74 56
Email: info@info.dk
CVR nr 

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre  service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Organisk Psykoterapi, skal du rette henvendelse på mail eller telefon 29 43 74 56 Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. GDPR Persondataloven

Hos Organisk Psykoterapi har du garanti for overholdelse af de nye EU regler, GDPR om beskyttelse af personfølsomme data.

 
Følgende persondata opsamles og opbevares.
 
Kontakt ved kontaktformular
-Navn, tlf. e-mail
 
I forbindelse med behandling
 
-Navn, adr., tlf. e-mail fødselsdag (ikke CPR) 
-Helbredelsesoplysninger: symptomoversigt, relevant symptomhistorik, evt. medicin
-Anden relevant information, eks. livsstil, livshistorie, eller andre relevante informationer for et behandlingsforløb
-Alle personfølsomme oplysninger på klienter og andre relationer, forbundet med Organisk Psykoterapi er forsvarligt beskyttet med effektiv kryptering og kodeordsbeskyttelse
-Kun de oplysninger du selv afgiver bliver indsamlet og opbevaret
-Kun Organisk Psykoterapi har adgang til dine persondata. Når du kommer til behandling hos Organisk Psykoterapi, bliver du bedt om en samtykkeerklæring. For at for at Organisk Psykoterapi kan opbevare dine data, skal du give dit samtykke til det.
-Du har til enhver tid ret til at få adgang til alle opbevarede data omkring din person, du har ret til at forlange dine oplysninger slettet eller udleveret
-Organisk Psykoterapi er underlagt tavshedspligt og etiske regler i henhold til Foreningen af danske Psykoterapeutforening 
 

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at  Organisk Psykoterapi behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som  Organisk Psykoterapi har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse  Organisk Psykoterapi hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger  Organisk Psykoterapi ligger inde med.

Henvendelse kan ske via mail.

Læs mere om Organisk Psykoterapis privatlivspolitik her

Læs mere om Datatilsynet her

Siden er sidst opdateret d 18/3-2019