Privatlivspolitik

Det er vigtigt at værne om sit privatliv. Organisk Psykoterapi ønsker at værne om dit privatliv. Beskyttelse af dit privatliv er en del af Organisk Psykoterapis mission om at give dig et sikkert web-miljø. Når du sender e-mail, vil dine oplysninger blive behandlet fortroligt.

SSL certifikat

Organisk Psykoterapi har installeret et SSL certifikat. SSL står for Secure Sockets Layer og beskytter data under overførsel fx i forbindelse med et online køb, eller når der sendes en besked via en kontaktformular.

Google Analytics

Organisk Psykoterapi bruger Google Analytics som et analyseværktøj til at finde ud af, hvordan besøgende bruger hjemmesiden. Analyseværktøjet bruger cookies til at indsamle oplysninger om de besøgendes adfærd i anonym form. Oplysninger om de besøgendes brug af hjemmesiden (herunder IP-adresse) sendes til Google. Statistikken bruges til at evaluere brugen af ​​og interessen for hjemmesiden.

Organisk Psykoterapi bruger ikke det statistiske analyseværktøj til at spore eller indsamle personlige oplysninger om dig som besøgende. De indsamlede data bliver ikke videregivet eller videresolgt til tredjepart. Oplysningerne anvendes udelukkende for at forbedre og optimere hjemmesiden.

Her kan du læse mere om hvordan Google Analytics Cookie bruges på Organisk Psykoterapi side.